O nama

Ova informacija ima za cilj da Vas uvede u viziju kompanije Climate Change Consulting (3C) i da Vas motiviše da zajedno radimo na poboljšanju poslovanja Vaše organizacije što je osnovna misija 3C.

Vizija 3C je zdrava i bogata zelena, bela i plava Planeta na kojoj svi rastemo i razvijamo se zajedno.

Misija 3C je da pomognemo našim klijentima da budu pobednici procesa dekarbonizacije kroz definisanje I ostvarenje zajedničkog interesa privrede I ljudi.

Naš cilj je da svakoj vladi, kompaniji i lokalnoj zajednici budemo iskreni partner i savetnik u ostvarivanju održivih I stabilnih  poslovnih, energetskih I klimatskih ciljeva kroz izgradnju i implementaciju održivog sistema ekološkog i socijalnog upravljanja (ESG – Environmental Social and Governance) koji će uklopiti potrebe ljudi, savremenog načina poslovanja i zaštite životne sredine u pravcu postizanja rasta i razvoja.

Kao lideri u društvenom i poslovnom upravljanju navikli smo da rešavamo multisektorkse izazove. Međutim, klimatske promene danas predstavljaju više od samostalnog izazova i mogu se definisati kao multiplikator svih drugih izazova. Klimatske promene postavljaju na potpuno drugačiji način neka od egzistencijalnih pitanja savremenog načina života i poslovanja kao što su odnos stvaranja I potrošnje energije I očuvanja zdrave životne sredine, portfolijske strategije kompanija, odnos potrošača prema proizvodu, marketing, dizajn proizvoda, odnos investitora i menadžmenta i dr. Pravilan pristup zahteva svakodnevno vođenje računa o smanjenju emisija gasova sa efektom staklene bašte u cilju povećanja profita kompanija, održivosti poslovanja I zaštite životne sredine. Iako to predstavlja dodatnu investiciju i promenu našeg načina života i poslovanja, to sa druge strane predstavlja i mogućnost za ubrzani rast i razvoj I pristup novim modelima poslovanja I izvorima finansiranja.

3c o nama body image

3C Vam može pomoći da napredujete u svetu dekarbonizacije uz pomoć velikog broja alata kao što su zelene investicije, strategije za smanjivanje emisija u poslovnim i društvenim operacijama, lancima snabdevanja, trgovinom karbonskim emisijama ili izgradnjom novih poslovnih modela i sposobnosti za koršćenje novih mogućnosti u energetskoj i klimatskoj tranziciji.

Osnovna vrednost 3C jeste izvanrednost i zato radimo u pet najvažnijih pravaca da bi se postigao vrhunski rezultat za naše klijente i Planetu:

  • Održivo investiranje (Sustainable Investing)
  • Net – zero politike i finansije (Net – zero policies and finance)
  • Dekarbonizacija (Decarbonization)
  • Izgradnja zelenog poslovanja (Green Business Building)
  • Strategije održivosti i poslovne optimizacije (Sustainability Strategy and Bussiness Optimization)

Kompanija je osnovana u Beogradu u skladu sa zakonom Republike Srbije kao društvo sa ograničenom odgovornošću.

 

3c logo

Učinimo zajedno da Vaš posao bude održiviji, a naša Planeta lepša